Alle massages vinden plaats in een ontspannen sfeer met aandacht voor wat op dat moment nodig is. De massage wordt in onderling overleg afgestemd om zo een optimaal resultaat te bereiken. Er kan een keuze gemaakt worden uit de verschillende massagevormen, of er wordt een combinatie gemaakt van de verschillende technieken. Hieronder uitleg van de verschillende massagevormen
Intuitive massage
Het lichaam wordt met warme olie gemasseerd. Rustige strijkingen afgewisseld met diepe knedingen en fricties zorgen voor een diepe ontspanning van lichaam en geest. Door de aanraking wordt je meer bewust van je eigen lichaam.

Dynamische massage
Het lichaam wordt op zachte en ritmische wijze gewiegd, gerold, gerekt en losgeschud. Door de op het lichaam afgestemde ritmische beweging wordt je uitgenodigd tot loslaten. Het lichaam komt tot rust en kan ontspannen. Tevens stimuleert het de doorstroming in het lichaam en bevordert het de afvoer van afvalstoffen. Door het loslaten in de ontspanning worden de vastgehouden afvalstoffen en emotionele blokkades uitgenodigd tot oplossen.

Polariteitsmassage
Polariteitsmassage is een energetische massage die het evenwicht tussen lichaam geest en emotie herstelt. Door de handen zacht op het lichaam te leggen kunnen spanningen worden losgelasten en energie blokkades verminderen of oplossen. De levens energie kan weer vrij gaan stomen.